liberinteleorman.ro

BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENŢI

23 septembrie 2015

ajofm teleormanAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Munca Teleorman organizează Bursa Locurilor de Munca pentru absolvenți, eveniment care se va desfășura pe data de 25 septembrie 2015, începand cu ora 09.00, la Casa de Cultura din Alexandria și la sediul Agențiilor locale din Roșiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Evenimentul se adresează tuturor absolvenților, dar și altor categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. În vederea participării la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți au fost contactați, pana la acesta data, 835 de agenți economici care oferă 107 locuri de munca vacante.

Din totalul de 107 locuri de munca vacante, 5 locuri sunt pentru persoane cu studii superioare, 36 locuri pentru persoane cu studii medii sau profesionale și 66 locuri pentru persoane necalificate. Meseriile în care au fost anunțate locurile vacante pentru studii superioare sunt cele de ingineri, specializările industrie alimentara și chimica precum si responsabil mediu.

Pentru persoanele cu studii medii sau profesionale cele mai multe locuri de munca vacante sunt pentru lucrător comercial, bucătar, ospătar, agent asigurări, confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice. A.J.O.F.M Teleorman sprijină absolvenții în formarea competentelor necesare pentru completarea unui CV și a unei scrisori de intenție, precum și pentru prezentarea la un interviu în vederea angajării.

Reprezentații angajatorilor participanți la Bursa locurilor de munca vor completa chestionare, din analiza cărora se va afla impactul acțiunii și se va identifica necesarul de forța de munca la nivelul județului Teleorman.

În vederea participării la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi angajatorii pot transmite, pană la data de 24.09.2015, ora 1200, oferta cu locurile de muncă vacante la numărul de fax 0247/311164 sau la adresa de e-mail [email protected], anunță directorul executiv Oprea Nelu Ionel.

 

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Primarul Marin Alexandru, în conflict de interese administrativ și penal

Următorul articol

Oraşul Roşiorii de Vede nu şi-a plătit nici acum datoria faţă de istorie

Cele mai recente articole de Actualitate