liberinteleorman.ro

Bărbat depistat cu un cuțit de 42 de cm într-o sală de jocuri din Alexandria

10 ianuarie 2024

În cadrul unei acțiuni menite să combată fenomenul infracțional, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman a anunțat că ieri, în jurul orei 20:30, polițiștii au intervenit la Alexandria pentru a soluționa o situație care putea deveni periculoasă.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, rezident în localitate, a fost depistat într-o sală de jocuri cu un cuțit având o lungime totală de aproximativ 42 de centimetri.

„Ieri, în jurul orei 20:30, la Alexandria, în cadrul unei acțiuni organizate în vederea combaterii fenomenului infracțional și creșterii siguranței stradale, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate, care, în timp ce se afla într-o sală de jocuri, avea asupra sa un cuțitcu lungimea totală de aproximativ 42 cm, obiect ridicat în vederea cercetărilor”, a anunțat IPJ Teleorman.

În urma intervenției poliției, s-a întocmit un dosar penal pe numele bărbatului, acesta fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Ajută-ți părinții și bunicii să verifice sobele și coșurile de fum!

Următorul articol

Teleorman, printre județele cu cel mai prost plătiți angajați în 2023

Cele mai recente articole de Actual

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

❗️Astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, „𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗘𝗔 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗘𝗟𝗢𝗥”, cu scopul de a verifica funcționarea sirenelor pe