liberinteleorman.ro

Baiul se transformă… într-un fel de MC Donald’s

7 august 2014

Monica Vasilescu

MCMunicipiul reședință de județ, printre alte lipsuri, o are și pe aceea a restaurantelor cu servire rapidă. Oricât s-au chinuit oamenii de afaceri să aducă în Alexandria banduri precum MC Donald’s sau KFC, numărul mic de locuitori, slaba situație economică și alte aspecte în neregulă au influențat negativ încercarea.

Și pentru că unele criterii nu au fost ușor de bifat, un investitor local dornic să construiască un astfel de fast-food a găsit o altă soluție: face… un altfel de MC Donald’s. Cu specialiști formați în bucătăriile celor mai populare lanțuri de restaurante specializate în produse din carne de pui, Iulian Badea, patronul de la Baiul, s-a gândit să aducă îmbunătățiri magazinului cunoscut la nivel local prin produsele sale de patiserie unice.

Astfel, pe lângă covrigii și cornurile care nu se găsesc în altă parte în județ, acesta vrea ca în viitorul local, care se lărgește în prezent, să vândă cu prioritate hamburgeri, pui, cartofi prăjiți și amestecuri de băuturi răcoritoare. Designul și conceptul vor fi și ele de de ultimă invenţie europeană, mai cu seamă că în interior fumatul va fi interzis.

Cât despre deschidere, dacă totul va decurge conform planului, copia din Alexandria a lui MC Donald’s va putea fi tranzitată de clienți începând cu data de 1 septembrie.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Emanoil Cioabă, șeful Vămii din Teleorman, și-a făcut planul

Următorul articol

Când ești 0 în ecuație…

Cele mai recente articole de Actualitate