liberinteleorman.ro

Apa-Serv cumpără benzină și motorină de 200.000 de euro

Advertisement

SC APA SERV SA, operatorul de servicii de apă din Teleorman, are o achiziție de zile mari în această perioadă. Cu toate că justificări ale activității concrete se găsesc greu într-un județ cu apă ruginită la robinet, instituția condusă de Ciprian Gurban cumpără carburanți cu mână largă.

Aproape 200.000 de euro este dispusă Apa Serv să dea pentru benzina și motorina pe care o vor folosi salariații anul viitor.

Conform descrierii succinte de pe SICAP, achiziționarea de carburanți (benzină și motorină) se va face pentru o valoare minimă estimată de 805.800,00 lei fără TVA (până la 31.12.2023) – pe baza de carduri care se vor livra la sediul SC Apa Serv S.A. Ofertanții vor avea punctele de livrare carburanți (benzină și motorină) pe baza de card în cele cinci localități unde SC Apa Serv S.A. are sucursalele (Alexandria, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede, Videle și Zimnicea). În vederea prelungirii contractului în caz de necesitate cu 4 luni, valoarea maximă estimată este de 966.960,00 lei fără TVA pentru o suplimentare cu 20% a cantității inițiale (art. 160 din HG 394 /2016).

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

4 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Horoscop 14 Noiembrie. Provocări la tot pasul și nervi întinși la maxim pentru unele zodii

Următorul articol

Puterea: Hotelul de lux al CFR Marfă este la un pas de vânzare fără girul ANAF

Cele mai recente articole de Actualitate