liberinteleorman.ro

Un alt șef de la APA SERV are preocupări de interes personal în detrimentul instituției

16 octombrie 2023

SC APA SERV SA este un subiect de mare interes pentru locuitorii din Alexandria, care se confruntă cu problemele legate de calitatea apei potabile și canalizare, dar și de facturi. Din păcate, există motive serioase de îngrijorare în ceea ce privește implementarea proiectelor de modernizare, iar principalii responsabili par să aibă alte preocupări decât lichidul vital. După ce am arătat că directorul Apa Serv – Ciprian Gurban are succes cu propria afacere, nu și la principalul serviciu plătit din bani publici, am descoperit că un alt personaj-cheie în această instituție este dedicat propriului interes. Este vorba despre șef Departament U.I.P. – ing. Chivu Floricica, despre care se știe că are un PFA care ia bani de la Primăria Alexandria.

Faptul că modernizarea infrastructurii de apă și canalizare este crucială pentru îmbunătățirea calității serviciilor este evident. Totuși, pare că progresele în acest domeniu au fost lente și chiar stagnante. Poate și pentru că Floricica Chivu practică mai cu spor meseria de diriginte de șantier pentru Primăria Alexandria, de la care ia anul vreo 33 mii lei.

O astfel de funcție necesită o prezență constantă pe șantier, de obicei în timpul orelor de lucru, pentru a superviza eficient lucrările din partea beneficiarului. Aceasta ridică întrebări cu privire la timpul și resursele pe care le dedică SC APA SERV SA, dat fiind că modernizarea infrastructurii de apă și canalizare necesită atenție deplină, întrucât dacă nu se implementează proiectele calitatea serviciilor de furnizare a apei potabile nu crește!

Este esențial să subliniem că eficiența și succesul proiectelor de modernizare depind în mod direct de dedicarea și abilitățile celor implicați în gestionarea acestora. În cazul lui Chivu Floricica, este posibil ca datorită dublei sale funcții, resursele și atenția să fie împărțite în mod inegal, iar acest lucru ar putea încetini progresul în ceea ce privește modernizarea infrastructurii de apă și canalizare.

Citiți și: Ciprian Gurban, director slab la APA SERV SA, dar antreprenor abil pentru propria afacere

Citiți și: Coeficient de neînchidere mai mare decât consumul, la APASERV

Citiți și: Apa-Serv cumpără benzină și motorină de 200.000 de euro

Citiți și: Nici Gurban nu bea apa de la robinet

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Simpozion: „Participarea României la al doilea Război Balcanic – 1913 (110 ani)

Următorul articol

Teleormăneanul Cristian Mitrică a traversat înot Marea Galileii, în plin război

Cele mai recente articole de Actualitate