liberinteleorman.ro

Antreprenorii High-Tech sprijină campania ,,Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”

4 octombrie 2018

În perioada 20-25 septembrie 2018, echipa Euroscola a Colegiului National Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria, formată din 24 de elevi coordonați de doamnele profesor Eliza SOTIRESCU și Florentina TOMA, a demarat activitatea Antreprenorii High-Tech.
În cadrul acesteia antreprenorii locali, parteneri ai campaniei ,,Europa pentru NOI-Europa suntem NOI’’ au învățat să țină pasul cu tehnologia, atât în promovarea afacerii lor,cât și în recrutarea on-line a resurselor umane necesare, prin intermediul portalului www.Telejobs.ro. Echipa Euroscola a CNPMS a continuat promovarea proiectului finanțat din fonduri europene, nerambursabile, în exercițiul financiar 2007-2013, implementat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman – ,,TeleJob-Organizarea pieței muncii adiacente municipiului București”- prin interacțiunea cu antreprenorii, implicând mobilizarea și deplasarea la sediile firmelor partenerilor noștri. Mentorii acestui eveniment, elevii, i-au învățat să-și creeze un cont pe portal și să încarce ofertele locurilor de muncă vacante, cu scopul de a găsi potențiali angajați.
Antreprenorii au fost încântați de ideea proiectului promovat de echipa noastră și au
găsit utilă accesarea portalului. Inițiativa s-a dovedit de un real succes!
Stă în puterea noastră să ne dezvoltăm!

Echipa de comunicare și marketing a Colegiului Național Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria, Euroscola 2018

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Boxele montate de primărie pentru relaxarea Alexandriei sunt folosite pentru chemarea oamenilor la Referendum!

Următorul articol

Attila Szabo este vicecampion mondial! A luat medalia de argint la Campionatul de lupte greco-romane din Rusia

Cele mai recente articole de Actualitate