liberinteleorman.ro

Attila Szabo este vicecampion mondial! A luat medalia de argint la Campionatul de lupte greco-romane din Rusia

5 octombrie 2018

Monica Vasilescu

La doar câteva zile după ce a obținut medalie de bronz la lupte libere, în Macedonia, Attila Szabo a trecut la lupte greco-romane și a urcat, din nou, pe podium. De data acesta, la Campionatul Mondial din Rusia destinat veteranilor, acolo unde, cu doar câteva minute în urmă, campionul nostru a luat medalia de argint. Cea de-a doua poziție în clasament nu-i este obișnuință lui Attila, fiind campion mondial mai mulți ani la rând, însă, și această competiție, de la Perm, a fost una foarte grea și extrem de disputată.

Reamintim palmaresul de luptător al multiplului campion Attila Szabo, care a  început să facă sport la 16 ani și, doar în șase luni, a devenit campion. În ultimii șase ani, la categoria veterani, numărul medaliilor câștigate de Attila a ajuns la 12: 2013 – Sarajevo – argint și bronz, 2014 – Belgrad – 2 medalii de bronz, 2015 – Atena – 2 medalii de aur (2015 este anul în care a devenit dublu campion mondial), 2016 – aur în Finlanda, la Seinajoki, și bronz în Polonia, la Walbrzych, 2017 – Plovdiv – Bulgaria aur și argint, 2018 – Skopje – Macedonia bronz, Rusia – argint.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Antreprenorii High-Tech sprijină campania ,,Europa pentru NOI – Europa suntem NOI”

Următorul articol

Campania CALIFICAS ajunge la Zimnicea

Cele mai recente articole de Cultură