liberinteleorman.ro

Antrenorii de la CSM Alexandria, DEMIȘI – Salvarea de la retrogradare rămâne obiectiv

4 decembrie 2023

CSM Alexandria a luat decizii radicale astăzi, reziliind contractele cu trei membri cheie ai echipei masculine de fotbal. Jucătorul Enrico Finica, antrenorul principal Alin Pînzaru și secundul său, Daniel Bălașa, au părăsit clubul prin acordul părților implicate.

„Alin Pînzaru, demis din funcția de antrenor principal. Conducerea CSM Alexandria a reziliat astăzi contractele cu trei dintre membrii echipei masculine de fotbal. Jucătorul Enrico Finica, antrenorul principal Alin Pînzaru și secundul acestuia, Daniel Bălașa, au acceptat, pe cale amiabilă, încheierea înțelegerilor contractuale. Ne pare rău că s-a ajuns în această situație și le mulțumim celor menționați dar, atunci când rezultatele și jocul echipei nu sunt satisfăcătoare, este de datoria noastră să căutăm soluții. Tuturor le dorim mult succes în carieră. La meciul de Cupa României, cu Steaua, programat miercuri, 6 decembrie, antrenorul echipei noastre va fi Sorin Albeanu”, a anunțat clubul.

Echipa masculină de fotbal CSM Alexandria a cedat în ultimul meci al anului, din campionat, împotriva celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Teren propriu pentru CSM înseamnă stadionul din Turnu Măgurele, pentru că în Alexandria terenul destinat fotbalului este șantier.

După 15 etape, CSM Alexandria rămâne pe penultimul loc, acumulând numai 8 puncte, din care unul singur pe teren propriu. „Vom relua lupta pentru salvarea retrogradării în primăvară, conștienți că mai sunt 30 de puncte în joc și că, matematic, atingerea obiectivului este încă posibilă”, a transmis CSM.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Refacerea centrului pietonal din Alexandria, fără termen de finalizare

Următorul articol

TR Administrare Imobile primește încă un contract pentru curățarea WC-urilor, de la ADP Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate