liberinteleorman.ro

Angajatul Poştei, care a fugit cu banii de pensii, este din Teleorman

1 noiembrie 2022

Un sac în care se aflau aproape 280.000 de lei a fost furat dintr-o mașină a Poștei Române care transporta bani, a informat IPJ Ilfov. Erau banii de pensii pentru oamenii din comuna Chiajna.

Bărbatul suspect se afla împreună cu șoferul mașinii, ambii fiind angajați ai Poștei Române. Acesta l-ar fi rugat să oprească în dreptul unui magazin pentru a-și lua o sticlă cu apă. Șoferul a făcut ce l-a rugat colegul său și după câteva minute în care l-a așteptat a mers să îl caute, dar nu l-a mai găsit. S-a întors în mașină și a constatat că geanta cu bani lipsea. În acea geantă erau aproape 280.000 de lei, în jur de 60.000 de euro!

Suspectul care lucrează la Poșta Română era angajat de câteva zile.

Polițiștii au reușit să îl identifice pe acesta. Este vorba de un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, din Teleorman, iar oamenii legii merg și pe varianta unui alt suspect care să-l fi ajutat pe acest bărbat.

Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comunicatul IPJ Ilfov:

„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 11,47, un reprezentant al Poştei Române a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 11,40, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat cu privire la faptul că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din interiorul autoutilitarei care transporta valori monetare a dispărut un sac ce aparţine Poştei Române, în care se afla suma de 278.000 lei, şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie. La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii din Chitila pentru efectuarea activităţilor specifice, în cauză fiind identificat delegatul, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea faptei sesizate”, a anunţat marţi IPJ Ilfov.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primăria Roșiorii de Vede, drept la replică în care confirmă informațiile Liber în Teleorman

Următorul articol

Celula de criză formată în Alexandria pentru o valiză goală

Cele mai recente articole de Actualitate