liberinteleorman.ro

Primăria Roșiorii de Vede, drept la replică în care confirmă informațiile Liber în Teleorman

1 noiembrie 2022

Primăria Roșiorii de Vede a remis site-ului Liber în Teleorman un drept la replică în care, practic, a confirmat informațiile publicate în articolul: O primărie din Teleorman dă peste 40.000 de euro pe măști, după terminarea pandemiei

– Proiectul SIGUR, la scoală! A fost depus in debutul lunii ianuarie a anului 2021 la momentul depunerii acestuia de aflau in vigoare in toatalitate restrictiile generate de pandemia de SARS – Cov 2.
– In data de 04.04.2022 afost selectat pentru finantare.
– In data de 18.05. 2022, dupa perioada de precontractare a fost semnat Contractul de finantare nr. 1426 .
– In cadrul acestui proiect pe langa achizitionarea de masti si dezinfectant din fondurile Ract-EU, ce urmeaza a fi distribuite unitatilor de invatamant de pe teritoriul administrat de UAT Municipiul Rosiori de Vede au fost decontate in totalitate cheltuielile realizate de UAT pentru sprijinirea scolilor in perioada de la declansarea pandemiei de SARS-Cov 2 pana la depunerea proiectului mai sus amintit.
– Din momentul semnarii contractului de finantare, beneficiarul si-a asumat in totalitate activitatile si cheltuielile proiectului astfel incat acesta sa fie dus la bun sfarsit.
– Deasemenea facem precizarea ca toate produsele achizitionate vor fi distribuite catre scoli iar beneficiari directi sunt elevii si profesorii din municipiu.
– Precizam ca in acest moment Pandemia de SARS- Cov 2 nu este declarata ca eradicata atfel ca exista posibilitatea ca diverse tulpini ale virusului sa afecteze populatia generand îmbolnaviri in masa.

Cu stimă,
Pompilia Andrei

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

EXCLUSIV PUTEREA | Mircea Geoană suferă de o boală incurabilă

Următorul articol

Angajatul Poştei, care a fugit cu banii de pensii, este din Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate