Alexăndreanca Laura Armeanu a experimentat puterea din scaunul lui Dragnea

în Actualitatea politică

dragneaCarmen Dumitrescu
Pentru cei care nu ştiu, alexăndreanca Laura Armeanu, în vârstă de 19 ani, este ambasador la “Salvaţi copiii”, după ce a demonstrat o intensă implicare în viaţa copiilor cu dizabilităţi şi un real interes în vederea schimbării mentalităţilor în privinţa integrării sociale a acestora. Şi, faţă de cei care se implică doar teoretic în acţiuni de acest gen, Laura Armeanu vine cu un plus de experienţă personală dureroasă, dar constructivă, ea luptându-se de la naştere cu parapareza spastică, o boală pe care a învins-o aproape în totalitate.

Se pare că Laura, fiind foarte interesată de realizarea unor proiecte de integrare şi sprijin pentru copiii cu dizabilităţi, şi-a dorit foarte mult să aibă o întâlnire cu vicepremierul Liviu Dragnea, unul dintre puţinii teleormăneni care au ajuns să aibă un cuvânt important de spus la nivel politic şi administrativ naţional. Şi, pentru că Dragnea poate fi catalogat oricum, dar nu naiv, el a acceptat întâlnirea cu tânăra alexăndreancă, având grijă să convoace mass-media locală în vederea promovării acestui parteneriat dintre el şi o tânără alexăndreancă, mai ales că aceasta a demonstrat că ambiţia învinge orice impediment.
Astfel, la sediul Ministerului Dezvoltării a avut loc întâlnirea cu Laura Armeanu, o întâlnire în cadrul căreia cei doi au discutat proiecte în beneficiul persoanelor cu dizabilităţi, ajungând la concluzia că trebuie să mai aibă loc o astfel de întâlnire şi la Parlament, în prezenţa ministrului Educaţiei, pentru a se obţine concretizarea a cel puţin o parte dintre ideile Laurei.
Şi pentru că Laura şi-a dorit să vadă cum se simte un om aflat în poziţia lui Dragnea, vicepremierul a invitat-o pe tânără în biroul său de la minister, oferindu-i posibilitatea să petreacă un timp pe scaunul său ministerial.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*