Antrenamente prin igrasie, mucegai și frig. Așa fac performanță campionii Teleormanului !

în Actualitate/Administratie/Diverse/Educatie/Social/Sport

Monica Vasilescu

Într-un mediu toxic de-a dreptul, la sala Direcției Județene pentru Tineret și Sport Teleorman, se antrenează campionii de mâine. Mulți copii cu rezultate deosebite la competițiile sportive sunt nevoiți să suporte mirosul de mucegai, igrasia, frigul și apa care curge prin pereți pentru că de ani buni niciun conducător care a trecut pe la cârma instituției nu a binevoit să facă rost de bani pentru a repara încăperea. În timp ce directorii stau în spații salubre, călduroase și parfumate, cei mici, care fac eforturi deosebite pentru a aduce plus valoare județului, suportă efectele nepăsării și indolenței perpetuate în timp.

Sala Direcției Județene pentru Tineret și Sport Teleorman, acolo unde se antrenează copiii care practică atletism și baseball, este un spațiu care dăunează sănătății (prin nerespectarea regulilor de igienă) încă de prin anii 2000, iar de cinci ani nu are nici măcar căldură în anotimpul friguros. Cei care sunt nevoiți o folosească în scop sportiv spun că atunci când este ger afară, temperatura înăuntru nu sare de 0 grade.

În aceste condiții asaltează copiii Teleormanului culmile performanței cu ale căror rezultate se laudă șefii de instituții la final de an, dar când vine vorba să facă demersuri pentru a le crea spații care să-i sprijine în activitate… se fac că plouă. Problema e că plouă înăuntru!

DJTS - MUCEGAI (1) DJTS - MUCEGAI (2)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*