liberinteleorman.ro

Antrenamente prin igrasie, mucegai și frig. Așa fac performanță campionii Teleormanului !

Monica Vasilescu

Într-un mediu toxic de-a dreptul, la sala Direcției Județene pentru Tineret și Sport Teleorman, se antrenează campionii de mâine. Mulți copii cu rezultate deosebite la competițiile sportive sunt nevoiți să suporte mirosul de mucegai, igrasia, frigul și apa care curge prin pereți pentru că de ani buni niciun conducător care a trecut pe la cârma instituției nu a binevoit să facă rost de bani pentru a repara încăperea. În timp ce directorii stau în spații salubre, călduroase și parfumate, cei mici, care fac eforturi deosebite pentru a aduce plus valoare județului, suportă efectele nepăsării și indolenței perpetuate în timp.

Sala Direcției Județene pentru Tineret și Sport Teleorman, acolo unde se antrenează copiii care practică atletism și baseball, este un spațiu care dăunează sănătății (prin nerespectarea regulilor de igienă) încă de prin anii 2000, iar de cinci ani nu are nici măcar căldură în anotimpul friguros. Cei care sunt nevoiți o folosească în scop sportiv spun că atunci când este ger afară, temperatura înăuntru nu sare de 0 grade.

În aceste condiții asaltează copiii Teleormanului culmile performanței cu ale căror rezultate se laudă șefii de instituții la final de an, dar când vine vorba să facă demersuri pentru a le crea spații care să-i sprijine în activitate… se fac că plouă. Problema e că plouă înăuntru!

DJTS - MUCEGAI (1) DJTS - MUCEGAI (2)

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sculptura îl aduce pe deputatul Militaru aproape de PSD & CO

Următorul articol

Alexăndreanca Laura Armeanu a experimentat puterea din scaunul lui Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitate