Adunăturile lui Tăriceanu. Ică Calotă, la „Cina cea de taină”

în Actualitate/Actualitatea politică

Ica CalotaUnii se fac frate cu Dracul, pentru a trece lacul. Merg pe premisa că Tăriceanu este încă valabil pe scena politică şi-l iau la braţ, în speranţa că o alianţă cu Ponta, după alegeri, îi va pune la adăpost. Numai că ţeapa poate fi destul de mare, vizibil fiind faptul că Ponta are pe lângă el multe grupuri de întreţinut, în oricare dintre posturi se va afla în urma prezidenţialelor. Şi, cum să faci faţă tuturor resturilor adunate?

Că s-au adunat ceva. Pentru o funcţie de partid, sau, poate, pentru nişte bani, mulţi schimbă harta politicii de la o zi la alta. În viermuială a intrat şi parlamentarul de Teleorman Ică Calotă. La “cina cea de taină” la care a participat zilele trecute, după ce s-a hrănit mult… cu promisiunea că va avea funcţia de preşedinte pe judeţ al partidului surogat, acesta s-a alăturat oştilor lui Tăriceanu, pentru că, vorba aia, “Cui o ţine pe mama, eu îi spun tata“.

În Grupul de Inițiativă pentru Păstrarea Identității Liberale, Călin Popescu Tăriceanu a isprăvit să adune doar un om de la PNL Teleorman. Fideli acestuia se pare că nu mai sunt prin zonă. Deocamdată. Însă, nu se ştie niciodată de unde sar tăricenii, care se cuplează şi se reinventează în forme abstracte doar ca să fie vizibili o vreme. Fiindcă e greu de crezut că Ică va fi calota pălăriei lui Tăriceanu ori alţii ca el, care în afară de puterea unui vot în Parlament nu au nimic de oferit.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. ICACALOTA ?
    bun „politician” din famiglia lui razgandiceanu = liberalul rosu = un paduche nemernic care ne da si noua – romanii si celor din UE lectii de „democratia” lui de ginerica de serviciu = TRADATOR DE SERVICIU CARE IN 2007-2008 A ARUNCAT TARISOARA ASTA IN CRIZA ECONOMICA PROFUNDA SUSTINUT DE P.S.D.
    ACUM, EL A SUSTINUT PE PUIE MONTA – VIOREL SA FACA ACELASI LUCRU NEBUNESC – AU TINUT BANII LA DISPOZITIA LOR = PUSCULITA LOR SI TARA FARA AUTOSTRAZI ….
    DACA MAI TRAIA N. CEAUSESCU EI 2 (DOI) SI CEI DIN FAMIGLIA LOR ERAU IMPUSCATI FARA DREPT DE APEL, ASA CUM O MERITA !

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*