Adrian Gâdea nu se teme de Carmen Daniela Dan

în Actualitatea politică

competitieCarmen Dumitrescu
Toţi cei care urmăresc activitatea persoanelor publice de la noi au constatat că gradul de vizibilitate al Danielei Carmen Dan şi al lui Adrian Gâdea a crescut semnificativ, cu precădere în ultima perioadă. Culmea, amândoi par a fi angrenaţi într-o competiţie pentru Consiliul Judeţean Teleorman, deşi niciunul nu recunoaşte că s-ar afla într-o campanie de construcţie a imaginii care duce în acelaşi punct: fotoliul de preşedinte al judeţului. Deşi nu neagă posibilitatea ca partidul să decidă că Daniela Carmen Dan va fi candidatul PSD la locale, Gâdea susţine că nu e nicio competiţie între ei doi. Asta nu-l împiedică să admită că, personal, îşi doreşte să rămână la Consiliul Judeţean şi să facă performanţe din poziţia respectivă pentru încă cel puţin un mandat: “Nu e nicio competiţie între mine şi doamna prefect Carmen Daniela Dan, pentru că nu s-a discutat niciodată în cadrul partidului despre cine va candida la Consiliul Judeţean, cu atât mai mult cu cât din 2016 preşedintele nu va mai fi ales în mod direct, ci indirect, din rândul consilierilor judeţeni. Toate acţiunile pe care le-a avut prefectul s-au desfăşurat în sala Consiliului Judeţean, care este o sală comună, dar e pur întâmplătoare speculaţia că ar fi vreo competiţie între mine şi Carmen Daniela Dan pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. În rest, eu nu fac nicio acţiune de promovare, nu fac altceva decât să merg să stau de vorbă cu cetăţenii, pentru că oamenii m-au tot chemat cu diverse probleme. Pe măsură ce eu realizez aceste investiţii, nu fac altceva decât să-mi îndeplinesc o promisiune faţă de oameni şi nimic altceva. Doamna prefect îşi gestionează acţiunile ei, eu nu fac altceva decât să mă întâlnesc cu cetăţenii. Când se va pune problema ca unul dintre noi sau amândoi să candideze pe anumite funcţii, vom discuta asta în cadrul partidului şi ne vom face publice intenţiile. Nu a avut până acum loc nicio discuţie pe această temă. Dacă partidul va hotărî ca şi în perioada următoare să fiu candidat pentru poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, accept fără niciun fel de problemă. Eu îmi doresc să-mi fac treaba cât mai bine aici. Dacă partidul mă va propune, eu mă voi bucura. Dacă partidul decide că va fi Carmen Daniela Dan, eu mă voi supune. ”
Între timp, tot mai multe voci susţin că fotoliul Consiliului Judeţean Teleorman este vânat din mai multe direcţii, chiar din interiorul PSD, dar şi că se pregăteşte o supriză care va nărui toate speculaţiile dezvoltate până acum pe această temă. Aşteptăm cu interes suprizele partidului!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*