A murit unul dintre cei mai experimentați electricieni de la Distribuție Oltenia – Simion Stanculeț

în Actual

Unul dintre cei mai experimentați specialiști de la Distribuție Oltenia, Simion Stanculeț, și-a pierdut viața în urma unui tragic accident de muncă. Acesta a căzut de pe un stâlp în timpul efectuării unei intervenții, lăsând în urmă un gol imens în rândul colegilor și familiei sale.

Simion Stanculeț a fost cunoscut și respectat de întreaga comunitate pentru competența și devotamentul său față de meseria de electrician. Cu o vastă experiență acumulată pe parcursul a zeci de ani de activitate, el a fost unul dintre pilonii importanți în echipa de la Distribuție Oltenia, fiind mereu prezent atunci când era nevoie de expertiza sa în domeniul distribuției și mentenanței energiei electrice.

Toți cei care l-au cunoscut pe Simion Stanculeț îl amintesc ca pe un om bun, dedicat, pasionat de profesia sa și mereu dispus să ofere ajutor și sfaturi colegilor mai tineri.

„Slujba de înmormântare pentru Sorin Stanculeț va fi luni, 24 iulie, la Biserica Sf. IERARH NICOLAE (lângă Liceul de Mate-Fizică), la 11:00. Vă puteți lua rămas bun de la Sorin la Capela Bisericii, de la ora 13.00”, a anunțat familia.

3 Comments

  1. M-a primit cu sufletul deschis de prima data de cand l-am cunoscut alaturi de Vio. Mi-a fost ca un tata, mereu gata sa ma ajute sau sa imi dea un sfat. Nu trebuia sa plece de langa noi.
    O sa imi lipseasca foarte mult! Raman cu amintirile frumoase.
    Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*