liberinteleorman.ro

A început epurarea liberalilor din administraţia teleormăneană

3 iulie 2014

Carmen Dumitrescu

post vacantDespre Liviu Dragnea se ştie că este un om de cuvânt. Aşa că atunci când a declarat că liberalii îşi vor pierde, încetul cu încetul, toată influenţa politică şi administrativă, prin alierea cu duşmanii tradiţionali ai social-democraţilor,  se pare că a vorbit foarte serios. Ca atare, după ce viceprimarii liberali ai Alexandriei şi-au pierdut poziţiile, în tandem cu vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Ilie Bălan, acum încep să simtă efectele şederii în Opoziţie şi şefii de instituţii publice. Deşi s-a tot spus că aceştia nu pot fi destituiţi, în contextul în care şi-au ocupat poziţiile prin concurs, iată că artificii se pot face şi se pare că foarte curând, niciun liberal nu va mai gusta din prăjitura Puterii, cel puţin până nu-şi vor merita acest privilegiu. Epurarea liberalilor din instituţiile publice a început cu directorului Finanţelor, Lefterie Comănescu, prin mecanismul comunist al “rotirii cadrelor”. Acesta a fost transferat în judeţul Neamţ, soluţia fiind probabil singura găsită, în contextul refuzului unanim al liberalilor de a demisiona din funcţii. A doua demitere s-a făcut la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman, liberalul Liviu Rusu fiind înlăturat de la conducerea instituţiei, după ce, se pare că a fost chemat şi la DNA pentru a da cu subsemnatul într-un dosar despre a cărui cauză nu declară nimeni nimic.

Un alt liberal care şi-a pierdut poziţia a fost Mihai Ştefan de la RAR. Singurul care şi-a păstrat funcţia până acum a fost directorul Casei de Pensii Teleorman, Emilian Bomboe, despre care se ştie că este cuscrul lui Victor Drăguşin, aşa că, probabil, acesta va rămâne în funcţie sau va accepta cu mai multă uşurinţă decât colegii săi o demisie, având în vedere că aceasta i se va cere de către persoane din rândul propriei familii. Elena Vlad, directorul Direcţiei de Tineret şi Sport nu a primit încă niciun semn că s-ar pregăti şi schimbarea ei din funcţie, dar, potrivit acesteia, există indicii serioase că asta se va întâmpla şi a declarat că este pregătită pentru orice, chiar dacă până la momentul actual a fost prea ocupată cu tabăra de la Zimnicea, pentru a avea şi astfel de curiozităţi.

Advertisement

1 Comment

  1. om de cuvant dragnea ? are atat de multe minciuni la activ incat ma mir ca ar nasul asa de mic. zabrelele il asteapta si pe el, nu-l apuca toamna liber in teleorman

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Biblia politicii teleormănene: Racolaţi-vă unii pe alţii!

Următorul articol

Plutonierul în retragere Ion Giuclea, venerat la 101 ani

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss