liberinteleorman.ro

669 de voturi pentru UDMR în Teleorman

28 mai 2019

UDMR a trecut pragul electoral la europarlamentare cu ajutorul mai multor județe în care nu locuiesc maghiari sau sunt foarte puțini, cum ar fi Teleormanul. 669 voturi a obțiunut formațiunea lui Kelemen Hunor în județul în care nu există organizație de partid și nici vreo comunitate închegată de etnici maghiari. Suspiciunea mai multor voci din politică este aceea că PSD a ajutat minoritatea maghiară să intre ”la mustață” în Parlamentul European, obținând un scor de 5,26%, în schimbul sprijinului politic de care s-a bucurat până acum și, cu siguranță, și în viitor, relațiile între cele două partide fiind de un profund interes comun.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

 1. O fi vreo coincidenta intre turneele sfarsite jalnic prin tara ale lui Dragnea si Dancila organizate cu multa truda si cheltuiala si aparitia listelor cu voturi pro udmr?
  SRI, este mai competent sa aprecieze daca a fost o falsificare a vointei votantilor psd prin zonele cunoscute ca fiefuri ale partidului de guvernamant?
  Cum a fost posibil?
  Privind unele votari la sectiile de votare din Teleorman, Gorj, Suceava si altele, am constatat ca membrii comisiilor nu au respectat votul: membru al comisiei, intra in cabina cu votantul cam nauc, sau cam sarac cu capul cate nu stie ce sa voteze, alti primari intimideaza alegatorii inaintea sectiei de votare, pot sa ma gandesc la modul de „lamurire” a votantilor cu cine sa voteze inainte de a intra la urne!
  Este nelinistitoare informatia ca multi unguri cu cetatenie dubla maghiato-romana, stabiliti in Ungaria au facut turism electoral!
  Nu ma pronunt, avem autoritati apte sa controleze organizarea votului in tara cpntrolul MAI, controlul BEC,AEC si chiar sa faca o ancheta confidentiala printre votantii votantii captivi ai psd!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Peste 100 de adeverințe medicale eliberate de soția primarului PSD pentru urna mobilă, la Beuca

Următorul articol

Eroul de război Marin Mușat a murit la 102 ani

Cele mai recente articole de Din culisele politice