liberinteleorman.ro

Peste 100 de adeverințe medicale eliberate de soția primarului PSD pentru urna mobilă, la Beuca

Advertisement

PSD a luat un scor aproape dublu în Teleorman față de media națională la alegerile europarlamentare, dar asta nu înseamnă că procentele obținute reprezintă opțiunea oamenilor care mai cred în partidul unic, ci rezultatele metodelor comuniste pe care le-au folosit întotdeauna la votare. O metodă cunoscută prin care PSD a adunat procente coreene în Teleorman la toate scrutinurile electorale este votul la urna mobilă. Pe la spitale sau pe la sate, pesediștii au fost întotdeauna axați pe ”urnitul” electoratului lor. Avem un exemplu concret din comuna Beuca, acolo unde doamna doctor din sat, care este și soția primarului PSD – Cristea Berechet, a eliberat peste 100 de adeverințe necesare pentru urna mobilă. Numărul adeverințelor este foarte mare raportat la numărul mic de locuitori ai comunei, număr care nu depășește mult 1000 de persoane, mare parte dintre aceștia putându-se deplasa singuri la vot. Oamenii care au stat cu ochii pe scrutin pentru a avea alegeri corecte în comună spun că este evident scopul acestei mișcări: VOT PSD!

”Vindecări miraculoase la Beuca după atingerea de urna mobilă. La Beuca se merge pe drumul trasat de Liviu Dragnea. Urna mobilă a făcut minuni. Peste o sută de beuceni, bolnavi în ziua votării (consultați de medic – soția primarului, adeverință medicală), s-au vindecat în chip miraculos, atingându-se de urna sosită în prag, cei mai mulți fiind văzuți mergând pe drum imediat a doua zi după votare”, a scris un cetățean pe pagina sa de Facebook. Aceeași persoană a întrebat-o pe doctoriță câte adeverințe a eliberat, răspunsul acesteia fiind unul în stil pesedist, acela că omul care o chestionează este un manipulat tendențios, deoarece oamenii au primit adeverințe fiindcă au cerut urna acasă și au vrut să voteze.

După alegeri, PSD-ul local, condus de primar și soția acestia, a obținut 487 voturi, adică un procent de 57,77%.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. E o rusine ce se intampla la noi in comuna Beuca.
    Doamna doctor – sotia primarului – chiar elibereaza adeverinte „la comanda” pentru a se putea vota cu urna mobila. Pe buna mea au obligat-o sa voteze cu PSD-ul cand au ajuns la ea acasa. RUSINE !!!
    Sa iti bati joc de oameni in asa hal si nimeni nu ia masuri.
    In ce tara traim ?…

    RUSINE FAMILIEI BERECHET !!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Filmul Moromeții 2 a luat cinci premii la Gala UCIN

Următorul articol

669 de voturi pentru UDMR în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate