4 medalii de argint pentru echipa feminină de fotbal-tenis a CSM Alexandria

în Actualitate/Sport

Echipa feminină de fotbal-tenis a CSM Alexandria a reușit să atragă atenția în ultima etapă a Campionatelor Naționale, organizată sub egida Federației Române de Fotbal-Tenis, Cluburi și Asociații Județene, prin performanțele sale remarcabile. Cu un lot bine pregătit, fetele de la CSM Alexandria au reușit să cucerească patru medalii de argint, demonstrând că fac parte dintre cele mai bune echipe din țară.

Echipa a fost condusă atât pe teren, cât și pe bancă, de către Chiar Florina, care nu doar că a fost antrenoare, ci și o jucătoare esențială în echipă. Împreună cu colega ei Paraschiv Paula, au format o pereche de dublu de temut.

Medaliile de argint au fost obținute în mai multe categorii, ilustrând versatilitatea și competența jucătoarelor.

„Echipa feminină de fotbal-tenis CSM Alexandria a participat la ultima etapă a Campionatelor Naționale, organizată sub egida Federației Române de Fotbal-Tenis, Cluburi și Asociații Județene.

Echipa noastră a cucerit un total de patru medalii de argint, la simplu, dublu, triplu și pe echipe.

Lotul este următorul: Chiar Florina-antrenoare si jucatoare, Paraschiv Paula, Radu Mădălina, Tudor Cătălina, Pană Eliza, Bondoc Monica, Ionut Dina-antrenor. Felicitări!”, a transmis clubul CSM Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*