liberinteleorman.ro

Ziua de 8 Martie, celebrată și la Liceul Tehnologic nr. 1 Alexandria

8 martie 2022

Ziua de 8 Martie a fost celebrată în mod special de către elevii Liceului Tehnologic nr 1 Alexandria, alături de dragii lor profesori, participând la un amplu proiect educațional dedicat eternității femeii.

Domnul profesor Ionescu Alin a adus în atenția tuturor importanța pe care femeile o au în viață noastră, precum și rolul pe care acestea îl îndeplinesc cu atâta dragoste și devotament în viață cotidiană. Elevii Liceului Tehnologic nr 1 Alexandria au pus în scenă câteva din memoriile Reginei Maria, evidențiind atât însemnătatea pe care aceasta a avut-o în istoria țării noastre, precum și amprenta pe care a lăsat-o în arta și în cultura națională.

Prin recitarea unor poezii dedicate femeii, elevii au pus în gândul și în inima celor prezenți gingășia și puritatea cu care femeile au fost înzestrate. Momentul educațional a fost încheiat de către distinsa doamnă profesor Pană Magdalena, care a scos la lumină personalitatea eroinei Elisabeta Rizea, o luptătoare contra regimului torționar, ce a avut un suflet de aur, blând, plin de compasiune și iertare față de cei care au torturat-o, au transmis reprezentanții instituției de învățământ.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Mașina APIA în fața casei lui Coman
Articolul precedent

Plimbărețul Coman a fost prins cu mașina publică în interes privat

Următorul articol

7 femei și 6 copii refugiați din calea războiului din Ucraina, cazați la Alexandria

Cele mai recente articole de Educatie