liberinteleorman.ro

Ziua comunei Drăgănești-Vlașca”, la ediția a V-a

5 septembrie 2023

Vineri, 8 septembrie 2023, va avea loc festivitatea organizată cu prilejul „Zilei comunei Drăgănești-Vlașca”, ediția a V-a, care se va desfășura pe terenul de sport al comunei, începând cu ora 17.00.

Scopul acestui eveniment îl reprezintă valorificarea tradiţiilor, conservarea şi promovarea culturii locale. Primarul Ciprian Ciuperceanu a făcut o invitație deschisă tuturor locuitorilor comunei și a celor care doresc să participe la această sărbătoare a tradițiilor și culturii locale. Acest eveniment reprezintă o oportunitate de a celebra împreună și de a cunoaște mai bine frumusețea și bogăția culturii comunei Drăgănești-Vlașca.

„Vineri, 8 septembrie 2023, vă invităm să participați la festivitatea organizată cu prilejul sărbătoririi ”Zilei comunei Drăgănești-Vlașca”, ediția a V-a, care se va desfășura pe Terenul de sport al comunei Drăgănești-Vlașca, începând cu ora 17.00.

Scopul acestui eveniment îl reprezintă valorificarea tradiţiilor, conservarea şi promovarea culturii sunt principiile care stau la baza programelor şi proiectelor culturale, a acţiunilor şi activităţilor realizate în comuna noastră, fiind foarte apreciate de cetăţenii comunei care aşteaptă cu nerăbdare organizarea acestora, în fiecare an.

Ziua comunei dobândește, prin statutul ei, farmecul unei zile de sărbătoare a întregii comunități, iar manifestările care se vor desfășura cu această ocazie sunt un prilej de întâlnire și revedere între locuitorii comunei, de voie bună și relaxare”, a anunțat primarul comunei Drăgănești Vlașca – Ciprian Ciuperceanu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drept la replică – Primăria Alexandria

Următorul articol

Culturiștii din Teleorman au obținut rezultate de excepție la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness

Cele mai recente articole de Administratie