Vocea de excepție i-a mai adus un premiu lui Octavian Broșteanu

în Cultură

Monica Vasilescu

octavian brosteanuTânărul și extrem de talentatul interpret Octavian Broșteanu a ieşit din nou în evidenţă la festivalurile muzicale importante organizate prin ţară. În zilele de 12 şi 13 noiembrie, artistul nostru s-a aflat Focșani, acolo unde a avut loc Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Românească „Florentin Delmar”, ajuns la ediţia nr. 40.

Concursul muzical, aflat printre cele mai longevive manifestări de acest gen din România, a reunit concurenți talentați din toată țara, ca în fiecare an. Printre premianți s-a aflat și Octavian Broșteanu, din Alexandria, care a interpretat în stilu-i caracterstic două piese foarte solicitante din punct de vedere muzical. El a obținut premiul doi, alături de aprecierile juriului, format din nume de referință ale muzicii ușoare românești.

”Încă un premiu la unul dintre cele mai importante festivaluri din țară! Mulțumesc, Horia Moculescu, Corina Chiriac, Marius Țeicu, Titus Andrei, Nicolae Caragea, Liviu Topală și dirijorului Viorel Gavrilă. Am cunoscut oameni minunați și abia aștept să ne revedem”, a scris interpretul pe Facebook.

Prin puterea de a transmite oamenilor emoție autentică, Octavian s-a făcut remarcat la foarte multe concursuri muzicale în țară, dar și la emisiunea X Factor, de anul trecut, atunci când a ridicat în picioare juriul. Ștefan Bănică a fost impresionat de interpretarea melodiei ”Love of my life” – Queen, pe care a aplaudat-o frenetic, după ce i-a schimbat vizibil starea de spirit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Cultură