liberinteleorman.ro

Viorica face podul… electoral. La Zimnicea

PSD guvernează țara de vreo doi ani și, în prezent, suntem tot la stadiul de promisiuni. Dacă ne-am ”lămurit” cu pensiile și salariile crescute (doar pentru unii), cu investițiile, autostrăzile, spitalele și alte chestiuni legate de infrastructură, guvernanții jură în continuare că ”vor face”. Se va realiza (nu se știe exact când) și un pod peste Dunăre între Zimnicea și Svishtov, după cum a declarat premierul Viorica Dăncilă. Guvernul a aprobat în ședința de astăzi un Memorandum cu privire la construirea Podului peste Dunăre între Zimnicea – Svishtov, un proiect discutat la nivelul celor doi prim-miniștri (sperăm că știe și premierul Bulgariei).

Soluția propusă pentru realizarea acestui obiectiv este cea a parteneriatului public-privat. Viorica mai spune că ”podul peste Dunăre Svishtov – Zimnicea se corelează cu alte obiective de investiţii de infrastructură propuse să se realizeze în parteneriat public-privat în zona de sud a României, respectiv cu Autostrada Bucureşti – Alexandria – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj, cât şi la nivel de regiune România – Bulgaria”. Reamintim că documentele pentru această autostradă imaginară au fost semnate prin 2012, tot într-o campanie electorală, pe vremea USL, iar noi circulăm, în 2019, pe un drum extraordinar de aglomerat, plin de gropi și denivelări, același din 2012. Cât privește podul electoral pe care îl face Viorica, în cazul acestuia nu a fost făcut niciun demers legislativ și organzatoric în afară de semnătura ei. ”Dăcât” atât.

P.S.: Oare România nu merită mai mult?!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Happy Cinema Alexandria e deschis, în Vinerea Mare, până la ora 3 noaptea pentru premiera Avengers: Endgame

Următorul articol

Îndrăznește să crezi că primarul de la Zimnicea, cu un salariu de peste 7.000 lei, cumpără 3 pungi de cafea din bani publici!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică