liberinteleorman.ro

Îndrăznește să crezi că primarul de la Zimnicea, cu un salariu de peste 7.000 lei, cumpără 3 pungi de cafea din bani publici!

18 aprilie 2019

Carmen Dumitrescu

Trăim vremuri în care cinstea este esențială. Probabil pentru a demonstra acest lucru, primarul de la Zimnicea, Petrică Pârvu, care nu și-a mai actualizat de ani întregi declarația de avere, dar nu poate câștiga mai puțin de 7000 de lei grație PSD-ului în care a îndrăznit să creadă, a ajuns să publice în SEAP chiar și achiziții de 53 de lei! Lucru lăudabil, la prima vedere. Dar, când ne uităm mai bine în Sistemul Electronic de Achiziții Publice și constatăm că suma respectivă se referă la achiziția a trei pungi de cafea, începem să ne convingem că cinstea asta are și alte interpretări. Căci nu este o glumă! Primăria orașului Zimnicea chiar a achiziționat, prin SEAP, adică din bani publici, 3 pungi de cafea măcinată vid!


Achiziția a fost făcută pe data de 16 aprilie, cele trei pungi de 500 de grame fiind cumpărate de la firma S.C. Luigi Impex SRL, una dintre societățile apropiate administrației pesediste din zonă. Și spunem acest lucru, pentru că societatea în cauză furnizează alimente către toate instituțiile subordonate primăriei din Zimnicea, ba chiar și la spitalul din oraș. Dar asta e deja altă poveste. Povestea celor trei pachete de cafea, cumpărate prin SEAP, spune totul despre o mentalitate. Cei care au îndrăznit să creadă în PSD și au acum un loc de muncă în instituțiile publice ale județului câștigă cu miile de lei lunar. În aceste condiții, să ajungi să cumperi până și cafeaua pe care o bei la birou tot din banii oamenilor care abia reușesc să supraviețuiască de la o zi la alta e doar o dovadă în plus că acolo unde e, niciodată nu ajunge!

Advertisement

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Viorica face podul… electoral. La Zimnicea

Următorul articol

VIDEO – Arestați pentru trafic de droguri în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică