liberinteleorman.ro

Victorii pentru ambele echipe ale clubului CSM Alexandria – Fotbal feminin

1 noiembrie 2021
Advertisement

Duminică, pe stadionul din localitatea Plosca s-au disputat două jocuri ale echipelor CSM Alexandria – Fotbal feminin; unul în Liga I, contra celor de la Universitatea Galați iar celălalt în Liga a III-a, contra echipei ACS Colțea Brașov.

Ambele meciuri au fost câștigate de echipele CSM-ului cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Oana Dumitrache, Iulia Săvescu, Andra Olaru și Claudia Pană, pentru prima echipa iar pentru echipa a doua a marcate Mădălina Zanfir 3 și Mihaela Radu.

Cu aceste victorii fiecare echipă își consolidează poziția în clasamentul Ligii în care evoluează. Astfel, echipa antrenată de Călin Pistolea urcă pe locul patru în Liga I, cu un număr de 15 puncte, având șanse mari să prindă Play-off-ul (primele 6 echipe). Iar echipa a doua, care evoluează în Liga a III-a, antrenată de Gabriel Lungu se distanțează în fruntea clasamentului, acumulând 15 puncte din 5 meciuri jucate. Etapa următoare CSM 1 va juca în deplasare la Târgoviște (7 noiembrie), iar CSM 2 se va deplasa la Baia Mare (14 noiembrie).

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liviu Dragnea a cerut strămutarea dosarului privind vizita în SUA

Următorul articol

Lucrările pe DJ 612, între Botoroaga și Frăsinet, finalizate… când vrea TELDRUM

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Advertisement Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de