liberinteleorman.ro

Victor Drăgușin a lăsat Dusterul și s-a fotografiat în autobuz

28 martie 2024

Primarul de la Alexandria – Victor Drăgușin a început să iasă din birou de când cu anul electoral și merge în spații controlate pentru a-și face poze de campanie.

Astăzi, Victor Drăușin a lăsat autoturismul Duster de la primărie și a urcat într-un autobuz electric dintre cele două puse în circulație de puțin timp. Zâmbetul de pe fața sa în interiorul autobuzului este sincer, mai ales că de mic voia să devină șofer de autobuz, după cum a mărturisit la un moment dat într-un interviu pentru Liber în Teleorman. Acum, dacă tot are această „opțiune atractivă”, sperăm să-l vedem mai des circulând cu rata pentru a da un exemplu celor pe care i-a îndemnat să-și lase mașinile la marginea orașului, că le face el parcare într-un termen nespecificat.

„Cu fonduri europene am cumpărat 10 autobuze electrice, primele 2 sunt puse în circulație, restul de 8 autobuze le vom aduce în perioada următoare. Autobuzele noi, confortabile, silențioase, cu conditii moderne, cu sistem de climatizare, au determinat creșterea substanțială a numărului de călători, în special elevi pentru care asigurăm transport gratuit. 600 de abonamente gratuite pentru elevi în luna martie.
Transportul public electric are numeroase avantaje fiind pentru noi o optiune atractivă și sustenabilă. Reducerea zgomotului, siguranța în trafic, reducerea poluării, transport rapid și confortabil, evitarea aglomerației si timpului pierdut în trafic, costuri scăzute”, a anunțat primarul, joi.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Accident grav la la intrarea în Peretu! Se circulă alternativ, pe o bandă

Următorul articol

Cum arată modulele celor pe care Primăria Alexandria i-a mutat din oraș lângă cimitir

Cele mai recente articole de Actualitatea politică