liberinteleorman.ro

Gabi Bulumac: “Mircea Dumitrescu încasează ILEGAL pensia cu salariul”

Consilierul local Gabriel Bulumac, unul dintre candidații pentru o funcție de consilier județean, a început să analizeze încrengăturile din administrația județeană și scoate la iveală neregulile, așa cum a făcut și în Consiliul local al municipiului Alexandria. Acesta îi cere președintelui Consiliului Județean Teleorman- Adrian Gâdea să îi întrerupă contractul de muncă.
“Până acum mi-am concentrat atenția pe bătrânul “reconstructor” al Alexandriei, dar acum că a reușit să-mi scape ca printre degete, am zis să mă uit la echipa domnului Adrian Gâdea.

Uitându-mă la pozele puse de domnia sa, mi-au atras atenția mai multe “tinere speranțe“ ale politicii socialiste. Una asupra căreia o să mă opresc astăzi este domnul Mircea Dumitrescu, administratorul județului Teleorman.

Ei bine, oameni buni, acesta a ajuns la venerabila vârstă de 70 de ani (Șaptezeci) și din câte se vede, încasează în mod ilegal pensia și salariul. Domnul Gâdea încalcă în mod voit Legea nr.360/2023, asta pentru a avea alături de domnia sa un tânăr trecut de 70 de ani (Șaptezeci).

Cum să rămână tinerii în județul Teleorman, dacă domnul Gâdea își ține prietenii în serviciu, în mod ilegal, chiar și după vârsta de 70 de ani (Șaptezeci)? Cum să dezvolte județul astfel de oameni? Cum?

Îl rog public pe domnul Gâdea, să-i desfacă contractul de muncă rapid, asta până ajung în Consiliul Județean și facem cunoștință oficial”, a transmis Gabriel Bulumac.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Accident pe DJ 653. TIR încărcat cu 20 de tone de șemințe de floarea soarelui, răsturnat

Următorul articol

Lista de consilieri propusă de Epure Haralambie. Ce profesii au candidații – Galerie FOTO

Cele mai recente articole de Actualitatea politică