Viceprimarul șpăgar de la Videle a fost exclus din PSD

în Actualitatea politică

viceprimar1Carmen Dumitrescu

Nu cu multă vreme în urmă, orășelul Videle a fost cutremurat de un scandal de proporții: viceprimarul Florin Nedelcu a fost prins în flagrant de procurorii DNA, în timp ce lua șpagă de la un om de afaceri. Încercarea acestuia de a-l atrage în scandal și pe primarul orașului, Nicolae Bădănoiu, a eșuat, dar asta n-a diminuat cu nimic gravitatea faptelor petrecute într-o instituție publică din Teleorman.

Pentru a remedia, pe cât posibil, efectele cazului asupra instituției și asupra partidului, Nicolae Bădănoiu, care este și președintele organizației locale a PSD, a luat decizia de a convoca Biroul Permanent Orășenesc în vederea excluderii din PSD a viceprimarul șpăgar. Decizia a fost luată repede, fără prea multe probleme, deși, din surse, aflăm că în cadrul respectivei ședințe au mai avut loc și alte discuții, mai tensionate, privind candidatura lui Bădănoiu la Videle. Dar în cursul zilelor următoare se va efectua un nou sondaj de opinie, ale cărui rezultate vor clarifica disensiunile apărute în ultima perioadă și vor indica, fără îndoială, identitatea celui care va candida din partea PSD la primăria Videle.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*