liberinteleorman.ro

Viceprimarul Gică Anghel o comite din nou: el a decernat titlul de cel mai vârstnic locuitor al Alexandriei unei persoane greșite!

30 august 2018

Carmen Dumitrescu

După ce a amenințat pe Facebook un cetățean al României că poate ajunge oricând carne de mici, viceprimarul Alexandriei, Gică Anghel, continuă gafele. Și nu oricum, ci în același mod lipsit de bun simț în care a făcut-o întotdeauna. Cu prilejul Zilelor Municipiului Alexandria, primăria orașului decernează titlul de „cel mai vârstnic locuitor al orașului” acelui alexăndrinean care îndeplinește un criteriu simplu: vârsta.

Însă, oricât de simplu ar părea să verifici în documente identitatea celui mai vârstnic om care locuiește în Alexandria, se pare că pentru unii efortul este mare și, chiar și așa, apar rateuri. De pildă, anul acesta, titlul despre care vorbim este acordat unei venerabile doamne, născute în anul 1921.

Momentul decernării premiului de către viceprimarul buclucaș este imortalizat pe Facebook-ul primăriei Alexandria și se bucură de toată aprecierea publicului.

Public care, însă, nu știe că în Alexandria mai există un cetățean vârstnic. Născut în 1919. Și  care este, prin urmare, cel mai vârstnic om din oraș. Familia doamnei Tinca Ion, născută în 1919, a atras atenția pe Facebook municipalității, care, însă, a șters postarea și a blocat utilizatorul.

Dincolo de aceste manifestări lipsite de bun simț ale administratorului paginii de Facebook a Primăriei Alexandria, lucrurile sunt clare. Doamna Maria Manea nu este cel mai vârstnic cetățean al municipiului. Doamna Tinca Ion, însă, este. Și are documente care probează acest lucru. Așteptăm ca, dincolo de reacțiile inadecvate de pe Facebook, Primăria Alexandria să remedieze eroarea și să-și ceară scuze public pentru incapacitatea de a-l identifica în mod corect pe cel mai vârsnic alexăndrinean.

 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

S-a înregistrat primul deces în Teleorman din cauza virusului West Nile!

Următorul articol

UNIC ÎN ROMÂNIA: Județul Teleorman n-a mai avut bani pentru plata integrală a indemnizațiilor persoanelor cu handicap grav

Cele mai recente articole de Actualitate