liberinteleorman.ro

Vânzătoarea care a umilit două minore pentru o tentativă de furt are dosar penal. Protecția Copilului caută minorele pentru consiliere.

14 ianuarie 2020

Incidentul tulburător care arată cum o vânzătoare lovește, umilește și scoate o minoră în pielea goală pe stradă, are acum consecințe legale. Filmarea a fost realizată chiar de către una dintre angajatele magazinului. După ce reporterii ziarului Liber în Teleorman au transmis poliției filmarea respectivă, angajații Poliției Alexandria au făcut verificări în teren și, având în vedere conținutul filmării, au deschis dosar penal pe numele vânzătoarei care a lovit, a dezbrăcat și a umilit public o minoră. În acest moment, angajata magazinului, pe nume Elena B, este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și tulburare a liniștii publice. Și minorele vor fi cercetate pentru tentativă de furt.

Am trimis, de asemenea, filmarea și la Direcția pentru Direcția Copilului Teleorman. Directorul instituției, Mugurel Putineanu, a început deja acțiunea de identificare a celor două fete minore, una dintre ele fiind în atenția instituției și în trecut, pentru a le acorda consiliere psihologică după trauma suferită. Putineanu spune că în zilele următoare, după identificarea copilelor, se va efectua câte o anchetă socială la domiciliile acestora, pentru a se vedea ce fel de situație au acasă. Una dintre ele a fost chiar recunoscută pe filmare de către angajații DGASPC, ea fiind un copil cu probleme familiale.

Advertisement

2 Comments

  1. Vinzatoarea sa faca 3 ani de puscarie conform Legii . Nu avea voie sa faca ea justitie si mai mult sa faca pe grozava cu niste copii ,doua fete napastuite ,cea dezbracata neavind practic pe nimeni ,traind singura ,fara rude si parinti.

    • De unde stii ca fata n-are pe nimeni?
      Daca e asa, de ce trebuie sa plateasca o vânzatoare (care ar plati din leafa ei, aia mare, lipsurile din gestiune) neglijentza autoritatilor fata de copii amarâti.
      A, uitasem ca la Teleorman salariatele Directiei de Protectie a Copilului au alte activitati…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Magistraţii au nevoie de timp pentru a decide dacă îl eliberează pe Dragnea

Următorul articol

Au fost identificate minorele prinse la furat și umilite de niște vânzătoare. Ambele au situații familiale complicate.

Cele mai recente articole de Administratie