liberinteleorman.ro

Magistraţii au nevoie de timp pentru a decide dacă îl eliberează pe Dragnea

14 ianuarie 2020

Judecătorii instanței supreme au amânat să decidă dacă îi admit sau nu recursul în casație lui Liviu Dragnea, hotărârea urmând a fi luată pe 21 ianuarie.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa Supremă a decis, marţi, să amâne cu o săptămână pronunţarea deciziei în dosarul în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea (actual deținut la Penitenciarul Rahova) a depus un recurs în casaţie.

Reamintim că Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea lui Liviu Dragnea și a acceptat recursul în casație, la finalul anului 2019. Prin această decizie, Liviu Dragnea a obținut o cale de rejudecare în dosarul Angajărilor fictive, în care a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV. Copilă de 14 ani, umilită și scoasă dezbrăcată în stradă, după ce a încercat să fure dintr-un magazin

Următorul articol

Vânzătoarea care a umilit două minore pentru o tentativă de furt are dosar penal. Protecția Copilului caută minorele pentru consiliere.

Cele mai recente articole de Actualitatea politică