liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, primul transfer pentru noul sezon din prima ligă!

27 august 2018

Echipa de fotbal feminin a capitalei Teleormanului are o achiziție nouă. În cursul acestei zile s-a perfecționat transferul jucătoarei Roșie Genoveva, de la formația CS Real Craiova, aceasta transferându-se definitiv la echipa Universitatea Alexandria.
”Sunt fericit că am reușit să o aducem pe Genoveva la Alexandria! Este o jucătoare care a mai trecut pe la noi, sub forma de împrumut. Prin aducerea ei am reușit să ne acoperim pe posturile unde eram deficitari, de altfel ea fiind o jucătoare polivalentă, cu multe selecții la loturile naționale de junioare. Astfel, din acest moment avem în componența lotului mai multe jucătoare U18, în care ne punem mari speranțe pentru viitor. Sperăm să realizăm multe lucruri frumoase împreună! Bine ai venit alături de noi, Geno!”, a declarat președintele clubului – Cioacă Adrian.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Consiliul Județean Teleorman îl acoperă pe Dragnea și NU se constituie parte civilă în dosarul Belina!

Următorul articol

Consiliul Județean Teleorman ia bani de la învățământ ca să acopere furturile lui Dragnea

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.