liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, neînvinsă după 5 etape în Liga I

24 octombrie 2017

Duminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, echipa de fotbal feminin Universitatea Alexandria a întâlnit pe CSS Târgoviște, într-o partidă restantă din etapa a doua. La final, scorul a fost egal, 0-0, după un joc în care ambele echipe și-au împărțit ocaziile de poartă, fără a fructifica vreuna din ele. După acest rezultat de egalitate, echipa alexăndreană a ajuns la 5 meciuri fără înfrângere, urcând pe locul patru în clasament, cu 7 puncte.

În meciul de duminică, antrenorul Călin Pistolea a folosit următoarea echipă: Mirela Abalasei, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Patricia Jderu (Claudia Pana 75), Andreea Dita, Cristina Tudorache, Otilia Durla, Andra Olaru, Iulia Savescu, Cristina Sandu. Rezerve: Georgiana Seceanu, Denisa Geaptar, Stefania Ivan, Bianca Bugean, Rodica Petrisor.

Etapa viitoare, Universitatea Alexandria va întâlni campioana țării, Olimpia Cluj, în etapa cu numărul 6, pe stadionul Municipal din Alexandria, începand cu ora 11.00.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Anunț Liceul Teoretic Constantin Noica Alexandria

Următorul articol

Ziua Armatei a fost celebrată la Alexandria în cadru restrâns…

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.