liberinteleorman.ro

Anunț Liceul Teoretic Constantin Noica Alexandria

23 octombrie 2017
Beneficiarul LICEUL TEORETIC CONSTANTIN NOICA ALEXANDRIA a primit un grant de la Ministerul Educației Naționale-Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă, în cadrul Schemei de Granturi pentru licee derulate în Proiectul privind Învățământul Secundar – ROSE şi intenţionează să utilizeze o parte din fonduri pentru achiziția bunurilor, servicii si lucrari.
Pentru a afla procedura de achizitii puteti vizita site-ul: http://scoli.didactic.ro/anunturi/liceul_teoretic_constantin_noica_alexandria
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum ne respectăm eroii: Înainte de Ziua Armatei, Cimitrul Eroilor din Alexandria arată ca după război…

Următorul articol

Universitatea Alexandria, neînvinsă după 5 etape în Liga I