liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria, neînvinsă după 4 jocuri

17 octombrie 2017

Duminică, Universitatea Alexandria s-a deplasat în localitatea bistrițeană Prundul Bârgăului pentru a disputa jocul cu echipa locală din etapa a V-a. După un joc în care ocaziile de poartă au fost împărțite atât în prima repriză cât și în a doua, rezultatul final a fost de 0-0.

Astfel, echipa alexăndreană a mai acumulat un punct în clasament, reușind să se instaleze pe locul 5 în clasamentul primei ligi de fotbal feminin, fiind neînvinsă până acum. Echipa trimisă în teren de antrenorul Călin Pistolea a avut în componență următoarele sportive: Mirela Abalasei, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Patricia Jderu, Andreea Dita, Cristina Tudorache, Claudia Pana, Otilia Durla, AndraOlaru, Ana Maria Vasile (Rodica Petrisor 87). Rezerve: Seceanu Georgiana, Denisa Geaptar. Următorul meci al Universității Alexandria va avea loc duminică, 22 octombrie, pe stadionul Municipal din Alexandria, cu începere de la ora 11.00, când va întâlni echipa CSS Târgoviște.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pentru că ministrul Carmen Dan e specialistă pe Facebook, iar prefectul Florinel e specialist în pază, candidații PSD din două comune teleormănene încalcă legea flagrant

Următorul articol

Ștefan Mitroi: „Scopul Krav Maga este să ne transformăm corpul și mintea într-o armă…”

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.