Universitatea Alexandria – CS Brazi 1-0

în Sport

universitatea

Duminică, pe stadionul Municipal din Alexandria, s-a disputat meciul în care Universitatea Alexandria a învins formația prahoveană, CS Brazi, cu scorul de 1-0, din cadrul etapei a III-a a Superligii de fotbal feminin.

Golul echipei alexăndrene a fost marcat de Nicoleta Deca. Pentru Universitatea au jucat: Ruxandra Neagu, Maria Mazilescu, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Ana Maria Boldeiu, Andreea Nica, Andreea Dita, Nicoleta Deca, Alexandra Nica (Alexandra Stan 46), Iulia Savescu, Ana Maria Vasile. Rezerve: Georgiana Prunaru, Diana Rosu, Andra Delcea, Georgiana Gologan.

Antrenorul Călin Pistolea: ”În primul rând, vreau să felicit fetele pentru jocul și rezultatul obținut! A fost un meci dificil în care am ratat multe ocazii. Mă bucur că am reușit să câștigăm primele 3 puncte în fața propriilor spectatori! Sper că odată cu această victorie să prindem mai multă încredere în noi și să aducem cât mai multe puncte în contul nostru. Urmează un meci destul de greu, în deplasarea de la Prundul Bârgăului, de unde vrem să revenim cu capul sus! Mulțumim suporterilor care ne-au încurajat, îi așteptăm în număr cât mai mare la meciurile următoare!”

Fetele de la Universitatea Alexandria vor întâlni, duminică, 5 octombrie, în deplasare, formația Heniu Prundu Bargaului din județul Bistrița Năsăud.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*