liberinteleorman.ro

Lui Liviu Neagu îi plac partidele mici și scopurile mari

26 februarie 2020

Liviu Neagu nu se lasă de politică. Deși experiența i-a demonstrat că nu poți face lucruri mari cu oameni puțini, Liviu Neagu continuă să aleagă partidele mici pentru scopurile sale politice. Așadar, în acest moment, fostul secretar general adjunct al Guvernului Ponta ocupă o funcție de vază în partidul care a susținut-o pe Ramona Ioana Bruynseels la prezidențiale, fiind numit secretar general la nivel central.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, ”pe 25 februarie, Liviu Neagu a fost numit Secretar General al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).
 
Principalul obiectiv pe care Liviu Neagu și l-a propus în calitate de Secretar General în familia umanistă este de a identifica oamenii potriviți pentru alegerile locale.

Licențiat în psihosociologie și cu studii masterale în administrație publică europeană, Liviu Neagu are o bogată experiență în organizarea politică și se alătură entuziast umaniștilor”.

Despre istoriul politic al lui Liviu Neagu se știe că s-a făcut remarcat odată cu înscrierea în PP-DD, acolo unde a fost șef o perioadă, ajungând la UNPR în 2015, după ce aceste două formațiuni au fuzionat. El a trecut, ulterior pe la partidul lui Traian Băsescu, fiind secretar genenal ajunct la PMP o vreme.

Noi nu știm ce îl mai mână în luptă pe Liviu Neagu, căruia nu-i negăm calitatea de bun organizator mai mult decât cea de politician, dar considerăm că ținta sa este foarte greu de atins într-o țară în care oamenii potriviți nu se găsesc în politică…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. licentiat in psihosociologie… la Academia SRI…
    poate spune mai multe de ce a plecat din acel mediu…de ce nu l intrebati?

  2. Mai știu eu un oarecare Manole Neagu căruia îi plăcea mita în prag de bacalaureat și în prag de titularizare. P.S. Asemănarea e izbitoare intre cei doi.Manole avea un simț civic foarte acut când venea vorba de gologanii beizadelelor…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Coronavirus: În Teleorman, 9 persoane sunt izolate la domiciliu sub supravegherea DSP

Următorul articol

Universitatea Alexandria, calificată în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin

Cele mai recente articole de Actualitatea politică