Unde sunt locotenenții lui MRU din Teleorman?

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

mihai-razvan-ungureanuMihai Răzvan Ungureanu a uitat de Teleorman. A uitat că, la începuturi, filiala partidului său din județul nostru era printre cele mai active și mai închegate din țară. Odată cu uitarea a venit prăpădul.

În timp ce alte organizații de țară se întâlnesc, fac strategii de dreapta contra stânga, la Teleorman nu ai cu cine. În acest moment, organizația județeană a Partidului Forța Civică Teleorman nu are șef, probabil, nici prea mulți adepți. Spunem asta pentru că, după ce a plecat de la conducerea filialei, Eugen Pîrvulescu, actual penelist, a luat după el o parte considerabilă din partid. O vreme, formațiunea a fost condusă de Tudor Manea, dar și acesta a renunțat.

Acum, la nivel național se poartă ca locotenenții lui MRU să fie parte integrantă în structura noii uniuni formate – Alianța Creștin-Liberală. Câți ”creștini” sau ”liberali” vor mai fi găsiți la Forța Civică Teleorman este o întrebare cu un răspuns ce se va reflecta, probabil, la alegerile care vin. Deși nici acestea nu sunt elocvente, având în vedere că FC a obținut în județ, la cel mai recent scrutin – europarlamentare, 180 de voturi, în condițiile în care a lipsit cu desăvârșire în campania electorală.

1 Comment

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate