liberinteleorman.ro

Un șofer a fugit de Poliție cu o viteză de 206 km/h, pe drumurile din Teleorman

2 mai 2023

Un șofer a fost amendat cu aproape 1000 de euro, iar polițiștii i-au suspendat permisul de conducere, după ce a circulat cu o viteză de 206 km/h pe DN6. Șoferul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, dar a fost prins după ce „a pierdut controlul direcției de mers, ieșind din decor, pe un teren viran”, conform IPJ Teleorman.

La data de 2 mai a.c., ora 19:01, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria – Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h).

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile, potrivit IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

40 de medalii de aur, 17 de argint și 19 de bronz pentru sportivii secției de karate a CSM Alexandria

Următorul articol

Hramul Mănăstirii Coșoteni, cea mai veche vatră monahală din județ – Moaștele Sfântului Alexandru, aduse spre închinare

Cele mai recente articole de Actualitate