Un primar a retras echipa de fotbal din campionatul județean pentru că un jucător a înjurat PSD

în Actualitatea politică

Activitățile sportive din Teleorman sunt administrate uneori de oameni ale căror interese individuale primeză în dezavantajul sportivilor, care nu au nicio vină că s-au născut într-un județ în care partidul te vrea neperformant.

Un exemplu halucinant este cel al primarului PSD din comuna Segarcea Vale, Manole Florea, care s-a supărat precum ”măgarul pe sat” și a retras echipa de fotbal a primăriei din campionatul județean. Motivul este unul uluitor, acela că un jucător ar fi înjurat partidul din care face parte. În ziua alegerilor, unul dintre jucători (care ar fi simpatizant PNL) a strigat pe terenul de fotbal: ”M..E PSD”, fapt care l-a enervat atât de tare pe edil încât a retras toată echipa din competiția fotbalistică.

Informația a fost confirmată de la Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, condusă de Stan Prodan, acolo unde primarul ar fi spus că adevăratul motiv al retragerii echipei este acela că un jucător al echipei din Segarcea Vale ar fi strigat duminică, în ziua alegerilor „_uie primare” și alte obscenități la adresa edilului șef al comunei și la adresa partidului din care face parte.

”Am rămas uimiți de ce a spus primarul. A convocat ședința de Consiliu Local și au hotărât să retragă echipa din campionatul județean Liga 5. Fotbalul de la nivel mic a ajuns batjocura unora care aprioric dețin putetea. La fel s-a întâmplat și la Purani de Videle, unde pentru că jucătorii au votat cu PNL, primarul a hotărât desființatea echipei, care, culmea, promovase în Liga 4 în premieră pentru mica localitate. La Purani s-a întâmplat după alegerile europarlamentare… ”, a declarat Stan Prodan, președintele Asociației Județene de Fotbal Teleorman.

În cererea de retragere a echipei A.S. FLAMURA ALBASTRĂ SEGARCEA VALE, primăria a motivat lipsa banilor. Primarul Manolea Florea nu a putut fi contactat încă pentru un punct de vedere.

AJF a discutat cu delegatul echipei Stroe Paulica, iar acesta a declarat că a fost un protest spontan împotriva primarului, inițiat de câțiva cetățeni simpatizanti PNL și că la acestea au asistat și câțiva dintre jucătorii echipei din Segarcea, dar că aceștia nu s-au manifestat. Tot el mai spune că a avut două discuții cu primarul, dar edilul-șef a spus hotărât că retrage echipa din campionat. Jucătorii sunt revoltați de decizia primarului, dar cum puterea este în mana sa, fotbalul este out la Segarcea….

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

10 Comments

  1. Pai acel primar este un retardat care Dragnea la ținut acolo…rușine să îi fie pentru că pentru tineret este ceva frumos sa ai echipa in localitatea ta…m–e psd

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*