INTERVIU VIDEO Marian Neagoe, guvernator Rotary: Până când nu vom renunța la poezia „Cățeluș cu părul creț fură rața din coteț”, nu vom evolua!

în Actualitatea politică/Administratie

Marian Neagoe este doctor în științe medicale și membru Rotary din anul 2002. Acesta a ocupat diferite funcții în Districtul 2241 –  Leadership Committee Chair (2014-2016), Membership Development Chair al Districtului 2241 (2016-2019) și a fost președintele al Rotary Club Oradea în anul rotarian 2007-2008, iar în prezent este guvernatorul Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova. În toți acești ani, Marian Neagoe s-a remarcat îndeosebi prin preocuparea sa pentru protecția mediului înconjurător, pentru organizarea unor acțiuni importante de plantare a arborilor în zonele defrișate și pentru educarea populației, care ar trebui, din punctul lui de vedere, să poată începe conștientizarea.

Pentru că, așa cum susține, în lipsa unei educații sănătoase, înțelegerea consecințelor unor acțiuni rămâne încă o provocare. Din lipsa educației s-a ajuns la degradarea mediului înconjurător și tot din lipsa educației, scara valorilor s-a inversat în România. Militând pentru aceste principii, guvernatorul Rotary România și Republica Moldova face constant drumuri în teritoriu și se întâlnește cu membri ai Cluburilor Rotary din țară, pentru a stabili strategii de urmat în vederea atingerii acestor obiective majore. Astăzi, după o vizită la Alexandria, Marian Neagoe a acordat ziarului Liber în Teleorman un interviu în exclusivitate, încercând să explice care sunt dificultățile comunităților în prezent și care sunt speranțele lor, în contextul schimbării atât de încete a mentalităților. Un interviu despre mediu, despre educație și despre implicare, pe care îl puteți urmări integral aici:

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*