liberinteleorman.ro

Un medic va primi distincția de cetățean de onoare al Alexandriei în 2014

27 august 2014

Primaria AlexandriaDe serbarea municipiului, Consiliul local şi Primăria Alexandria au hotărât ca titlul de cetăţean de onoare al urbei să meargă anul acesta la persoane care fac voluntariat. Se pare că s-a găsit doar o personalitate care practică munca neremunerată, iar aceasta este reprezentată de doctorul stomatolog Ionel Andrei, care are în derulare un proiect amplu pentru  sănătatea orală. Medicul a oferit asistență stomatologică gratuită elevilor, dar și ore de educație cu privire la îngrijirea dentară.

Conform unor surse, au mai fost câteva propuneri de oameni care, prin muncă şi dăruire, au adus prestigiu municipiului reşedinţă de judeţ, dar acestea sunt din afara județului și nu vor putea fi prezente la ședința festivă a Consiliului local Alexandria anul acesta, dar vor accepta propunerea în 2015. Distincția va fi acordată doctorului Ionel Andrei sâmbătă, la Universitatea Valahia din Alexandria, acolo unde toată lumea va purta țol festiv.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Simona Man nu susține PSD în plecarea ”la furat” de primari: ”E o invitație către alte partide, nu știu dacă o putem numi ordonanță”

Următorul articol

Ilie Bălan, pensionar de lux

Cele mai recente articole de Actualitate