liberinteleorman.ro

Un angajat al SC Urbis Roșiorii de Vede a murit la locul de muncă

17 februarie 2017
Advertisement

Monica Vasilescu

În această dimineață, la ora 07.06, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pompierii militari au fost alertați de izbucnirea unui incendiu la Sera de flori a municipiului Roșiorii de Vede, care aparține SC Urbis Roșiorii de Vede.

Potrivit ISU Teleorman, la fața locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD care au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul unei clădiri, la tavanul realizat din OSB, pe o suprafață de cca. 10 mp și la astereala din lemn a acoperișului, învelită cu tablă.

În interior a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, F.C., de 44 de ani, care probabil și-a pierdut viața ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon. Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ o oră, în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de 100000 de lei. Conform evaluărilor, au ars ori au fost distruse de foc tavanul și acoperișul clădirii, pe o suprafață de cca. 20 mp, tablourile electrice, instalația de iluminat, un televizor, un laptop, o aerotermă și centralele termice, valoarea pagubelor ridicându-se la aproape 40000 de lei. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire, cercetările la fața locului fiind efectuate în acest moment de o comisie formată din reprezentanții instituțiilor abilitate.

Evenimentul tragic de la Urbis se petrece după numai o lună în care alt angajat a fost victima condițiilor improprii de la locul de muncă, după cum ne-au transmis oamenii din localitate. DEspre acest fapt, primarul municipiului Roșiorii de Vede nu știe nimic, spunând că este exclus așa ceva. Cât despre pierderea actuală, Valerică Cârciumaru a spus că este regretabilă și se datorează, cel mai probabil, mortului, dar așteaptă rezultatele cercetărilor.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria participă la turneul de futsal de la Odorheiul Secuiesc

Următorul articol

Șerban Marinescu și Cristian Ghinea s-au întâlnit cu simpatizanții USR la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate