liberinteleorman.ro

Universitatea Alexandria participă la turneul de futsal de la Odorheiul Secuiesc

16 februarie 2017

În perioada 18-19 februarie, Universitatea Alexandria participă, alături de alte 19 echipe, la primul turneu de futsal feminin din România, competiție ce se va desfășura în localitatea Odorheiul Secuiesc.

Clubul alexăndrean va fi reprezentat de un lot de 9 jucătoare U 17: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Olaru Andra, Silvia Necula, Denisa Geaptar, Ștefania Ivan.

În cadrul acestei competiții, Universitatea Alexandria a fost repartizată intr-o grupă alături de Fair Play București, Independența Baia Mare și Drobeta Turnu Severin.

Programul echipei teleormănene va fi următorul:

Sâmbătă :  9.00  Universitatea Alexandria – Fair Play București

13.00   Independența Baia Mare – Universitatea Alexandria

16.20  Univeristatea Alexandria –  Drobeta Turnu Severin

Duminică se vor disputa semifinalele si finalele turneului.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum a învățat-o Liviu pe Bombonica să spele banii murdari în familie?

Următorul articol

Un angajat al SC Urbis Roșiorii de Vede a murit la locul de muncă

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.