liberinteleorman.ro

Șerban Marinescu și Cristian Ghinea s-au întâlnit cu simpatizanții USR la Alexandria

18 februarie 2017

Monica Vasilescu

Uniunea Salvați România a fost una dintre puținele formațiuni care au surprins plăcut la ultimele alegeri, în sensul în care a obținut procente sincere pe fondul nemulțumirilor față de partidele consacrate. Liderii acesteia, oameni care vin din alte medii decât cele politice, au convins o bună parte din electorat că USR poate fi o alternativă la partidele tradiționale, obținând o încredere mai mare poate decât cea plănuită. Acum, la nici două luni de la alegeri, oamenii noi din politica românească nu intenționează să se abată de la drumul lor, ci vor în continuare să construiască structura partidului și să întărească forțele existente pentru viitor. Cu acest scop, doi dintre reprezentanții USR de la București au venit la Alexandria, unde s-au întâlnit cu aceia care rezonează cu ideile partidului. Deputatul Cristian Ghinea, alături de Șerban Marinescu, pe care teleormănenii și-l amintesc din campania electorală pentru parlamentare în care acesta a candidat în fieful lui Dragnea, au fost primiți de președintele USR Teleorman – Nicușor Lina și de cei care au ținut steagul sus la ultimul scrutin electoral, chiar dacă nu au fost în număr considerabil.

În calitatea sa de politolog, Cristian Ghinea le-a vorbit celor prezenți despre curentele politice, teoretizând pe noțiuni exprimate în diferite forme ale conștiinței sociale. Obiectivele pe termen scrut și lung ale Uniunii Salvați România au fost, de asemenea, dezbătute de fostul ministru al fondurilor europene în Guvernul Cioloș, împreună cu simpatizanții formațiunii interesate de un nou tip de politică. Întâlnirea a fost una interactivă, într-un cadru neconvențional, la Berăria lui Nae din Alexandria, membrii și simpatizanții USR fiind, timp de o oră și jumătate, cooptați în discuții care le-au atras atenția și implicarea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un angajat al SC Urbis Roșiorii de Vede a murit la locul de muncă

Următorul articol

Apăsarea sufletească a unui erou din Teleorman. Simion Gârlea a numărat 73 de ani de când a fost nevoit să părăsească satul natal

Cele mai recente articole de Actualitatea politică