Tudor Spiridon a fost, este și va fi președinte la sindicat

în Actualitate/Învățământ

Monica Vasilescu

tudor-spiridonSindicaliștii din învățământul preuniversitar Teleorman și-au ales conducerea. Astăzi, în prezența oaspeților de la Iași, Sibiu, Arad, dar și din alte localități limitrofe, persoanele care fac parte din sindicat și-au ales reprezentanții. La eveniment a participat și inspectorul general școlar Valeria Gherghe, care le-a spus cadrelor didactice din sindicat că instituția pe care o conduce le este un partener de nădejde și a cerut mai multă implicare din partea lor.

alegeri-sipÎn urma alegerilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere, în cadrul Conferinței Județene a acestei organizații, Tudor Spiridon a fost reales președinte, funcție pe care o ocupă de foarte mulți ani și care i-a adus și o diplomă de excelență pentru promovarea activităților sindicale din partea conducerii centrale. Tudor Spiridon, care este și secretar general al Federației Sindicatelor din Învățământ la nivel național, a fost singurul candidat pentru șefia sindicatului din Teleorman.

Totodată, sindicaliștii au ales-o ca secretar general pe educatoarea Novac Larisa-Ofilia, iar ca vicepreședinți: Zona Alexandria – institutor Tălpigă Stelică, zona Roșiorii de Vede – prof. Mincă Eugen Marius, zona Turnu Măgurele – prof. Aldea Teodor, zona Videle – prof. Bobe Aurelian, zona Zimnicea – înv.  Dumbravă Ioan.

Ca noutate, Sindicatul de Învățământ Preuniversitar și-a schimbat denumirea și se numește, începând de acum, Sindicatul „Spiru Haret” Teleorman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*