Tudor Spiridon a fost, este și va fi președinte la sindicat

în Actualitate/Învățământ

Monica Vasilescu

tudor-spiridonSindicaliștii din învățământul preuniversitar Teleorman și-au ales conducerea. Astăzi, în prezența oaspeților de la Iași, Sibiu, Arad, dar și din alte localități limitrofe, persoanele care fac parte din sindicat și-au ales reprezentanții. La eveniment a participat și inspectorul general școlar Valeria Gherghe, care le-a spus cadrelor didactice din sindicat că instituția pe care o conduce le este un partener de nădejde și a cerut mai multă implicare din partea lor.

alegeri-sipÎn urma alegerilor pentru ocuparea funcțiilor de conducere, în cadrul Conferinței Județene a acestei organizații, Tudor Spiridon a fost reales președinte, funcție pe care o ocupă de foarte mulți ani și care i-a adus și o diplomă de excelență pentru promovarea activităților sindicale din partea conducerii centrale. Tudor Spiridon, care este și secretar general al Federației Sindicatelor din Învățământ la nivel național, a fost singurul candidat pentru șefia sindicatului din Teleorman.

Totodată, sindicaliștii au ales-o ca secretar general pe educatoarea Novac Larisa-Ofilia, iar ca vicepreședinți: Zona Alexandria – institutor Tălpigă Stelică, zona Roșiorii de Vede – prof. Mincă Eugen Marius, zona Turnu Măgurele – prof. Aldea Teodor, zona Videle – prof. Bobe Aurelian, zona Zimnicea – înv.  Dumbravă Ioan.

Ca noutate, Sindicatul de Învățământ Preuniversitar și-a schimbat denumirea și se numește, începând de acum, Sindicatul „Spiru Haret” Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*