Tudor Gheorghe aduce „Anotimpurile mele” la Alexandria

în Actualitate/Cultură

Monica Vasilescu

tudor-gheorghe

Cele mai frumoase partituri încredințate muzicienilor din Orchestra Națională Radio și celor din Corul Național de Cameră „Madrigal” vor fi ascultate la Alexandria, în prezenţa lui Tudor Gheorghe.

După turneul “Ce-am avut şi ce-am pierdut”, care a trecut pe la Alexandria, artistul aduce spectacolul “Anotimpurile mele”, în care va concentra patru anotimpuri ale poeziei românești cântate în acompaniamentul orchestrei simfonice și al corului academic.

Concertul va avea loc în data de 12 octombrie 2014, începând cu ora 18:00, iar biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură din Alexandria, preţul unuia fiind de 50 lei.

Acesta nu este singurul spectacol important susţinut la Casa de Cultură în această perioadă. Pe 15 octombrie urmează a se juca piesa “Străini în noapte”, care îi va aduce la Alexandria pe marii actori Florin Piersic şi Medeea Marinescu, biletul de teatru având aceeaşi valoare.

2 Comments

  1. Pe afiș scrie un alt titlu al concert al concertului.
    Și de această dată Maaestrul va fi primit într-o sală fără dotările necesare(la ultimul concert nu a existat un reflector care să îl lumineze)?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*