liberinteleorman.ro

Fă o bucurie – Donează un BRAD împodobit!

12 decembrie 2015

Monica Vasilescu

bradDin păcate, încă există copii care nu au bucuria unui brad sau a unei jucării, oricât de absurd ar părea acest lucru în zilele noastre. Viața nu ține seama niciodată de cei mai vulnerabili dintre noi, iar copiii simt neajunsurile la un nivel mai mare decât un adult, pentru că ei nu înțeleg inegalitățile. Totuși, pe unii dintre cei mici îi ajută oamenii de bine care și-au făcut un scop din a veni în sprijinul comunității, cerând sprijinul celor care au posibilitatea și dorința de a face un dar.

La Parohia Lada, din comuna Tătărăștii de Jos, preotul Florin Danu, prin Asociația ”Mana Cerească” a inițiat o altă acțiune pentru copiii satului, invitând oamenii cu dare de mână să aducă în casa unui copil necăjt unul dintre simbolurile Crăciunului, bradul.

”Fă o bucurie – Donează un BRAD împodobit!” este îndemnul părintelui Danu, pornit din gândul de a bucura micuții care nu au avut niciodată un brad împodobit. Pentru a ferici toți copiii, Parohia Lada are nevoie de 40 de pomi.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Neagu Joița din comuna Zîmbreasca a împlinit 100 de ani

Următorul articol

Trupa The Alexanders, la Românii au talent

Cele mai recente articole de Actualitate