Trotuare pentru prima dată pe „Ghica” – Drăgușin se laudă că reconstruiește Alexandria după 15 ani la primărie

în Actualitate/Actualitatea politică/Administratie

Victor Drăgușin este primarul municipiului Alexandria din 2008. Abia acum, după 15 ani, se laudă că orașul are trotuare pe strada Al. Ghica în tronsonul Str. București – Str. Meșteșugari.

Primarul Victor Drăgușin a anunțat recent finalizarea construcției trotuarelor pe strada Al. Ghica, în tronsonul Str. București – Str. Meșteșugari. Realizarea acestor trotuare a fost întâmpinată cu reacții din partea cetățenilor, care au început să-și exprime nemulțumirile public astfel încât, pe pagina primarului, nu mai sunt uralele de altădată, iar felicitările vin mai mult din partea colegilor din partid.

„După 50 de ani”, i-a comentat un cetățean, iar o altă doamnă a scris: „Trebuia de mult”.

Imagini publicate de primarul Victor Drăgușin

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*