liberinteleorman.ro

Tinerii liberali reformatori l-au dus pe Moș Crăciun la copiii săraci

23 decembrie 2014

PLRMoș Crăciun, ajutat de Tineretul Liberal Reformator, a împărțit cadouri copiilor din Alexandria și celor aflați în adăpostul temporar pentru familii aflate în dificultate.

Zeci de jucării, dulciuri și hăinuțe s-au strâns în cadrul campaniei umanitare „Dăruiește Fericire”, inițiată de tinerii din PLR, gest pentru care aceștia mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și au adus bucurie copiilor nevoiași.

Cu prilejul sărbătorilor Nașterii Domnului, Tineretul Liberal Reformator urează tuturor teleormănenilor Crăciun fericit alături de cei dragi !

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Primarul Victor Drăgușin a cerut demisia directorului Termic Calor Serv, Virgil Burcea

Următorul articol

Prefectul Daniela Carmen Dan a făcut bilanțul pe 2014

Cele mai recente articole de Actualitate